Hoppa till sidans innehåll

Ridhus och utebanor


På vår anläggning är det endast ridlärare och tränare anlitade av Örebro fältrittklubb som får lov att undervisa. Löshoppning får endast ske när det är i organiserad form vilket innebär att det arrangeras av Öfk. Inga hästar får vara lösa i ridhusen, vilket innebär att lösgaloppering inte är tillåtet.

Nya ridhuset med privathästdel
I nya ridhuset disponerar ridskolan den ena delen för lektionsverksamhet 20 x 40 eller 20 x 60, för tider se schema. Den andra delen kallad privathästdel är oftast ledig för enskild ridning med några undantag vid tävlingar och andra arrangemang. Samt de tider då banskötsel utförs. Under lektionsverksamhet får ingen hoppning förekomma på den delen.

Företräde för hoppning under tiderna lördag kl. 15.30-18 och söndag kl. 9-12 i hela ridhuset. Hindermaterialet ska ställas tillbaka där det hämtats. Flytta inte om materialet mellan facken.

Terrängbanan
För att rida på terrängbanan gäller särskilda regler. Bokning hos Fia Krügel, This is a mailto link eller 076-788 70 66.

Parkering för transporter
Parkering för transporter är vid paddocken vid nya ridhuset. Uppställning på stallplan måste undvikas av säkerhetsskäl. Vintertid går det oftast att parkera i paddocken.

Avgift
För att få rida i ridhusen och på utebanorna måste du betala en avgift. Alternativen finns anslagna i ridhusen och under anläggningsavgifter.

Tävlingar och arrangemang 
V har tävlingar och arrangemang som utesluter enskild ridning i ridhusen. Håll koll på vår Facebooksida, hemsidan och kalendern på hemsidan för att se vilka aktiviteter och arrangemang som bedrivs på anläggningen. Vid förberedelser inför arrangemang kan ridhusen vara upptagna kvällen före arrangemangsdagen.

Schema för ridhusen

Anläggningsavgifter

Uppdaterad: 07 JAN 2021 16:36 Skribent: Lotten Beijer-Ahlqvist

Faceboo_ofk_190

Instagram ofk

Instagram aktivitet

 

Logo Stockås torvströ

Kommuninvest_banner_190

Sisu_banner_170x170 

Postadress:
Örebro FK - Ridsport
Diedens allé 2
70345 Örebro

Kontakt:
Tel: 019272135
E-post: kansli@orebrofaltrit...

Se all info