Gå till innehåll
Örebro Fältrittklubb
Örebro Fältrittklubb

Välkommen Julia!

Hej!

Mitt namn är Julia Wenström och jag är 22 år gammal. Jag flyttade till Örebro för ungefär ett år sedan för att studera till socionom men har tidigare arbetat som ridlärare samt stallpersonal i flera år. På ridskolan hemma hade jag de allra flesta typer av grupper så jag har fått chans att undervisa på många olika nivåer vilket har varit väldigt givande.

Min huvudgren skulle jag säga är hoppning där jag har tävlat en del tidigare även om dressyren också är otroligt rolig.

Några av er har säkert redan träffat mig då jag har vikarierat lite på ponnylektioner.

Jag ser oerhört mycket fram att träffa alla underbara elever.

Vi ses

Julia Wenström

Publicerad: 2023-01-07

Senast uppdaterad: 2023-01-07

Författare: Lotten Beijer-Ahlqvist