Gå till innehåll
Örebro Fältrittklubb
Örebro Fältrittklubb

Flertalet smittsamma hästsjukdomar härjar just nu i Sverige

Vi har fått till oss att det finns en oro om att vi har kvarka på anläggningen. Vi bekräftar att det inte finns någon smitta på anläggningen och anläggningen är öppen som vanligt för in/utomstående hästar.

Vi påminner dock om smittskyddet och att ni följer dessa rutiner för att undvika eventuell smitta.

Örebro fältrittklubb har idag inga smittade hästar på anläggningen

Örebro fältrittklubb har idag inga smittade hästar på anläggningen och vi vill gärna att det förblir så. Vi behöver alla hjälpas åt för att förhindra att ridskolan ska få in någon smitta, men också tänka till en extra gång om man besöker andra stall.

Anläggningen är i dagsläget inte stängd för besökande ekipage

Anläggningen är i dagsläget inte stängd för besökande ekipage, men vi ber er som kommer med er häst hit att vidta extra försiktighetsåtgärder för att förhindra eventuell smittsam sjukdom att sprida sig.

Att tänka på för dig som rider på ridskolan
Att tänka på för dig som kommer med egen häst

Publicerad: 2023-03-30

Senast uppdaterad: 2023-03-31

Författare: Lotten Beijer-Ahlqvist