Gå till innehåll
Örebro Fältrittklubb
Örebro Fältrittklubb

Alice ny ridlärare hos oss!

Hej alla örebroare!
Jag heter Alice Ersson och börjar jobba som ridlärare hos er med start efter sommaren. Jag är examinerad hippolog och SRL II och går just nu SRL III-utbildningen på Strömsholm.

Alice Ersson

Jag har även gått ridsportgymnasiet på Strömsholm. Mellan mina utbildningar har jag jobbat som ridlärare på olika ridskolor i Stockholm. Jag har två hästar som flyttar med mig, Calle som är 2 år och hans mamma Dockan som är 15 år. Med Dockan rider och tävlar jag både i hoppning, dressyr och fälttävlan. Med mig till Örebro flyttar också min sambo och våra två katter.

När jag inte är i stallet gillar jag att laga mat, läsa böcker och dansa salsa. Jag ser fram emot att börja hos er och lära känna alla medlemmar, kollegor och inte minst alla hästar!

Alice

Alice och Dockan på terrängbanan

Publicerad: 2023-04-04

Senast uppdaterad: 2023-04-13

Författare: Lotten Beijer-Ahlqvist