Gå till innehåll
Örebro Fältrittklubb
Örebro Fältrittklubb

Uppdaterade villkor för att dela abonnemang

Vi har uppdaterat våra villkor för att dela abonnemang med en annan ryttare. Det har varit otydlig vad som gäller.

Allmänna villkor för att dela abonnemang

Du kan inte överlåta ditt abonnemang eller din ridlektion till en annan person. Om du av någon anledning inte har möjlighet att delta i undervisningen finns det möjlighet att dela ditt abonnemang med en annan person. Personen måste godkännas av Örebro fältrittklubb samt vara utbildnings- och storleksmässigt likvärdig den ordinarie eleven. Personen ska alltså kunna rida på samma häst som ordinarie elev tilldelats, samt kunna rida på samma nivå som ordinarie elev. Personen du vill dela abonnemanget med måste också vara medlem i Örebro fältrittklubb. Notera att du endast kan dela ditt abonnemang med en annan person. Du kan alltså inte ha flera olika personer som rider för dig på samma abonnemang.

Delat abonnemang för allroundgrupper

Våra allroundgrupper är de grupper med lektioner som innefattar dressyr, markarbete, hoppning, uteritter och teorilektioner. Personen som delar ditt abonnemang i någon av dessa grupper behöver inte ha ett annat abonnemang hos oss, men hen måste vara medlem.

Delat abonnemang för dressyrgrupper

Våra dressyrgrupper är de grupper med lektioner som endast innefattar dressyr, uteritter och teorilektioner. Personen som delar ditt abonnemang i någon av dessa grupper behöver inte ha ett annat abonnemang hos oss, men hen måste vara medlem.

Delat abonnemang för hoppgrupper

Våra hoppgrupper är de grupper med lektioner som endast innefattar hoppning, markarbete, uteritter och teorilektioner. I dessa grupper finns kravet att ryttaren har ett till abonnemang utöver hoppningen. Därför måste även personen som delar abonnemanget ha ett annat abonnemang hos oss där den rider minst en dag i veckan i en allroundgrupp eller en dressyrgrupp.

OBS! Det är viktigt att du meddelar kansliet vem du delar ditt abonnemang med.

Publicerad: 2023-08-02

Senast uppdaterad: 2023-09-03

Författare: Lotten Beijer-Ahlqvist