Gå till innehåll
Örebro Fältrittklubb
Örebro Fältrittklubb

Guidade turer i nya stallet

Nu har ridskolans elever och alla medlemmar en möjlighet att kolla in det nya stallet innan flytten och den officiella invigningen. Under hela vecka 38, måndag-lördag, anordnar vi guidade turer för alla intresserade.

Vi visar de nya lokalerna, går igenom nya rutiner i stallet såsom hantering av häst i box, informera om hur vi tar oss till och från lektionen, var utrustningen finns, samt allt annat du kan behöva veta inför inflyttningen. Vi svarar givetvis också på eventuella frågor ni har om det nya stallet och flytten.

Tider för visningarna:

Måndag-torsdag kl. 17.30-18.30 och kl. 19-20.
Fredag kl. 17-18 och kl. 18.30-19.30
Lördag kl. 10.30-11.30

Vi samlas i hörnet vid silon utanför nya stallet på stallplanen. Se kartan är nedan.
Skyltar med vägbeskrivning kommer att finnas uppsatta.

Varmt välkommen!

Karta guidade turer nya stallet

Publicerad: 2023-09-07

Senast uppdaterad: 2023-09-07

Författare: Lotten Beijer-Ahlqvist