Gå till innehåll
Örebro Fältrittklubb
Örebro Fältrittklubb

Nyheter

 • Medlemsbrevet i mars

  Nu har medlemsbrevet för mars gått ut till våra medlemmar.
 • Resultat från enkäten ”Trygga relationer”

  Enkäten vände sig till alla våra medlemmar och vi fick 157 svar fördelat på ridskoleryttare 113 st., ryttare med egen häst 15 st., vårdnadshavare till ridskoleryttare 24 st., vårdnadshavare till ryttare med egen häst 1 st. och övrig medlem 4 st. De flesta som svarade var över 40 år.
 • Ponnypyssel för barn 5 april

  Alla barn och unga är välkomna till en förmiddag i stallet onsdag 5 april kl. 9-12. Du som rider hos oss får jättegärna bjuda med en kompis! Vi kommer pyssla med ponnyerna i stallet: borsta, rykta, kratsa hovar, och fläta man och svans. Barnen får också prova att skritta på ponnyerna avslutningsvis.
 • Resultat från enkäten ”Trygg i stallet”

  Enkäten vände sig till våra ridskoleryttare och deras anhöriga. Svarsfrekvensen var god, 265 svar. De flesta som svarade var över 25 år och även en stor del anhöriga.
 • Hopplektion 2 april

  Tre grupper mellan 9 och 12 och därefter tre grupper mellan kl. 13 och kl. 16.
  Nivå: från II se Öfk:s utbildningstrappa eller fråga din ridlärare om du är osäker
 • Påsklovet på ridskolan

  Välkommen till påskens aktiviteter på ridskolan. Även du som inte rider hos oss i vanliga fall är välkommen på våra lovaktiviteter. På flera av dem kan du med egen häst också delta.
 • Begränsad tillgång till gamla ridhuset från 1 maj

  Det blir begränsad tillgång till gamla ridhuset från 1 maj då ridhuset ska renoveras med bland annat ny sarg, nytt underlag och ny bevattning. Från 1 maj och fram till hösten rider vi i huvudsak utomhus och rekommenderar därför kläder efter väder. Detta påverkar i första hand storhästgrupperna.
 • Vill du tävla i lag i hoppning för ponny?

  Hejsan medlemmar!
  Örebro fältrittklubb vann division 2 i ponnyhoppning i höstas och nu försöker vi sätta ihop ett lag för division 1. Vi har redan ett antal intresserade i klubben, men vi undrar om det finns fler som skulle vilja vara med och tävla.

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration